Aija Puurtinen, Anssi Kela ja Kihaus-tunnelma vetivät Rääkkylään

TIEDOTE 9.7.2016

Voimakkaat sateet ja raekuurot piiskasivat Pohjois-Karjalaa monin paikoin perjantaina. Kihaus Folkia kiusasi vain yksi lyhyt, voimakas sadekuuro. Kastumiselta kuitenkin vältyttiin, kun yleisö pääsi telttojen suojaan.

– Epävakaiseen säähän varauduttiin vielä viimeisellä viikolla kasvattamalla telttojen kokoa anniskelussa ja lettukojulla. Kaksi suurta ulkotelttaa toivat hyvää sadevaraa viimevuotiseen tapaan, Kihauksen toiminnanjohtaja Johanna Ahlholm kertoo.

Yleisöä saapui paikalle niin Aija Puurtisen, Anssi Kelan kuin Kihauksen tunnelmankin houkuttelemana. Ohjelmaa kehuttiin monipuoliseksi ja konserttien tunnelma lämmitti muuten viilenevässä illassa.

– Toki olisimme toivoneet enemmänkin ihmisiä paikalle, mutta säätilan huomioiden saavutettu yleisömäärä oli vähintäänkin kohtuullinen – kokonaiskävijämäärässä viime vuodesta jäätiin vain hippu.

Lauantaipäivä on alueella käynnistynyt rauhaisasti. Kirkkaisiin sadeasuihin sonnustautuneita lapsiperheitä, kansallispukukansaa ja kutsuvieraita, lähiseudun palvelukotien asukkaita avustajineen, on saapunut alueelle pikkuhiljaa.Viimeksi mainittuja on tapahtumaan ilmoittautunut toista sataa.

Odotamme hyvää tunnelmaa niin klubin konsertteihin kuin illalle Tsaijuun, Jarkko Martikaisen ja Pekko Käpin keikoille.

– Festivaalin kokonaistulosta pystymme arvioimaan sunnuntai-aamuna.

Comments are closed