Jukka Poika & Jam Original Band

Jukka Poika & Jam Original Band –reggaerytmeillä yöhön!

Koko kansan tuntema Jukka Poika menettää Kihaus-neitsyytensä lauantaina 8.7. Jam Original Bandinsa kanssa. Odotukset ovat korkealla, sillä myöskin suurilla areenoilla viihtyvä Jukka Poika rakastaa pieniä kesäfestivaaleja ja niillä esiintymistä.

-Pienissä festareissa on suomalaisen keikkakesän sielu ja ydin. Niillä on ihan mahtavaa esiintyä, Jukka Poika fiilistelee.
Jukka Poika koki reggaeherätyksen teini-iässä kavereidensa kautta ja tuntee reggaen olleen siitä saakka hänelle se tärkein rytmimusiikin muoto.

-Sen juureva estetiikka ja sanoman monipuolisuus ovat jotain, mistä en vain pääse yli, hän kuvailee suhdettaan reggaemusiikkiin.

Jukka Poika mieltää reggaen sopivan erittäin hyvin myös kansanmusiikkifestareille.

-Reggae polveutuu R’n’B:n lisäksi mentosta, joka on jamaikan perinnemusiikkia. Näin ollen se on ainakin osittain kansanmusiikkia, vaikka sanakirjamääritelmä lienee ”Jamaikalle tyypillistä urbaania popmusiikkia”, hän perustelee.

Jam Original Band on Jukka Pojan uusin bändi, jossa esiintyy Jukka Pojan lisäksi Eeva Koivusalo (basso, taustalaulut), Joakim Bachmann (rummut), Kana (saksofoni,perkussiot) ja dj Stormy (dj-taustat). Kihauksen keikalla on Jukka Pojan mukaan luvassa eläväistä keikkameininkiä, tiukkoja vaihtoja, vanhoja biisejä, uusia hittejä sekä ajatonta hurmosta.

Entäpä jos Jam Original Band olisi kesäfestari, millaiset festarit ne olisivat?
-Aurinkoiset, omaperäiset, hyvin organisoidut ja siten erittäin letkeät, kuvailee Jukka Poika.

Kuulostaa tutulta! Taisi Jukka Poika tuossa samalla kuvailla myös Kihauksen.

Tsaiju la klo 23.15-00.15.

Comments are closed