Valikko Sulje

Kihaus Folk -pääsyliput voi maksaa Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Smartum-verkkomaksulla. Korttimaksu ei ole mahdollinen.

Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit

Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli on 5 euron arvoinen seteli, joka käy maksuksi sekä liikunta- että kulttuuriharrastuksiin. Kihaus Folk -pääsyliput voi maksaa Liikunta- ja kulttuuriseteleillä Onnen Kaupassa, festivaaliportilla tai Lipputoimiston myyntipisteissä. Nettiostoissa seteleiden käyttö ei valitettavasti ole mahdollista.

Verkkomaksu ennakkoon Smartum-verkkopalvelussa

Pääsyliput löytyvät Smartum-verkkomaksutuotteina Kihauksen Smartum-sivulla https://www.smartum.fi/fi/employee-benefits/venue/162561/kihaus-folk-8-972016

  1. Kohdassa ”Smartum Saldo -verkkomaksu” on verkkomaksun suorittamiskohta, josta voit valita haluamasi pääsylipun valmiina verkkotuotteena. Smartum-verkkopalvelun käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanasi on toimitettu sinulle sähköpostitse.
  2. Smartum lähettää sinulle maksutositteen sähköpostiisi.
  3. Esitä maksutosite harrastepaikalla kassalle! Voit joko tulostaa sen tai esittää sen esim. älypuhelimen ruudulla. Kassalla on oikeus tarkastaa henkilöllisyytesi.

HUOM!  Verkkomaksutosite on kertakäyttöinen. Siitä ei saa antaa rahaa takaisin eikä tositteessa käyttämättä jäänyttä arvoa voi käyttää myöhemmin.

YLEISIÄ OHJEITA:

Henkilökohtainen etu

Saamasi setelit ovat verovapaita ja siten henkilökohtaisia. Jos nimeäsi ei ole painettu tai kirjoitettu valmiiksi setelien taakse, kirjoita se kaikkiin seteleihin ennen maksutilannetta. Setelien vastaanottajalla on oikeus tarkistaa henkilöllisyytesi. Liikunta- ja kulttuuripaikat tarkistavat myös setelin sarjanumeroiden perusteella pistokokeina, kenelle setelit on myönnetty. Voit siis käyttää vain työnantajasi sinulle antamia seteleitä, et esimerkiksi maksaa perheenjäsentesi harrastuksia.

Käytä yksi tai useampi seteli kerralla

Seteli on kassalla aina nimellisarvonsa (4,00 tai 5,00 euroa) arvoinen. Voit käyttää kerralla yhden tai useamman setelin, mutta niistä ei anneta rahaa takaisin.

Valtakirjalla voit lunastaa ystävän liput

Jos ystävälläsi on Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleitä, voit varata liput kulttuuritapahtumaan ja lunastaa molempien liput valtakirjan avulla. PDF-valtakirjan löydät täältä.

Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelien voimassaoloaika

Setelin viimeinen voimassaolopäivä lukee sen oikeassa alakulmassa. Käytä saamasi etu ajoissa, sillä vanhentuneita seteleitä ei hyväksytä maksuksi, eikä niitä voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi.

TAKAISIN