Yhdistys

Rääkkylä Folk ry:n hallitus, vas. puheenjohtaja Mammu Koskelo, aktiivijäsen Sari Vesanen, varapuheenjohtaja Kaarina Kainulainen ja sihteeri/tiedottaja Katja Sinervo. Kuvasta puuttuu kalustovastaava Heikki Nuutinen.

Yleistä
Rääkkylä Folk ry. on perustettu vuonna 2007. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea kansanmusiikin harrastusta Pohjois-Karjalassa sekä kohottaa sen taiteellista tasoa ja kansanperinteen tunnettuutta. Toiminnan tärkein muoto on Kihaus Folk -festivaalin järjestäminen Rääkkylässä. Festivaalin järjestämiseen osallistuu vuosittain noin 80 talkoolaista. Yhdistys järjestää lisäksi muita tapahtumia, konsertteja ja koulutustilaisuuksia ympärivuotisesti.

Jäsenet

Yhdistyksen jäseninä on yksityishenkilöitä sekä yrityksiä. Lisäksi yhdistyksen toimintaa seuraa Kihaus Folk Facebook-sivujen kautta yli 2000 tykkääjää. Yhdistys pitää yhteyttä jäsenistöön ja faneihin aktiivisesti kotisivujen ja sosiaalisen median kautta. Jäsenille lähetetään tarvittaessa lisäksi tiedotteita.

Sponsorit

Comments are closed.