Leirit

PELIMANNILEIRI AIKUISILLE 26.6. – 30.6.2023

Tervetuloa kokemaan yhdessä soittamisen ilo! Rääkkylässä järjestetään Kihaus-viikolla perinteinen pelimannileiri, jonka opettajana toimii kesälahtelainen mestaripelimanni Pentti Ojajärvi.

Leirillä tarvittavat materiaalit jaetaan osallistujille kevään aikana, joten leiriläiset pääsevät niihin etukäteen tutustumaan. Myös omia toiveita saa esittää.

Kurssille voi osallistua millä tahansa soittimella. Yhteissoitossa löytyy aina rooli kullekin soittajalle hänen oman tasonsa mukaan. Kihaus Folk -pelimannit esiintyvät Rääkkylässä Kihaus Folk -viikon tapahtumissa sekä viikonloppuna festivaalialueella.

Majoitus järjestetään kylällä olevassa tilavassa rivitaloasunnossa, joka toimii koulun lukuvuoden aikana alakoulun väistötilana. Asunnossa on kaikille leiriläisille tilaa majoittua ja asunnosta löytyy myös hyvin varusteltu keittiö, jossa yhteistuumin hoituvat aamiaiset ja iltapalat. Asunnossa on iso yhteinen huone, joka toimii harjoitustilana. Lounas ja päivällinen järjestetään pienen kävelymatkan päässä harjoitustilasta.

Leirin hinta majoituksen kanssa 220€, ilman majoitusta 170€.

Ilmoittautumiset: kihausfolk@gmail.com

Lisätietoja leirin musiikillisesta annista: Pentti Ojajärvi: pentti.ojajarvi@gmail.com, puh. 050 4055 927

Muut yleiset kysymykset, soittele: Mammu Koskelo, 050 573412 tai laita sposti kihausfolk@gmail.com

KANSAINVÄLINEN VAPAAEHTOISTYÖ, KVT

Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry Kihauksessa

Kansainvälinen vapaaehtoistyö, KVT järjestää vuosittain 8–12 kansainvälistä vapaaehtoistyöleiriä Suomessa. Mukana on joka vuosi uusia yhteistyökumppaneita järjestämässä leirejä mutta mukana on myös tahoja, joille toiminta on jo tuttua. Kansainvälinen työleiri voi olla tapa toteuttaa projekti, jolle olisi muuten vaikea löytää tekijöitä: leireillä ulkomaalaiset ja Suomesta tulevat vapaaehtoiset esimerkiksi kitkevät luomupeltoja, korjaavat kylätiloja, auttavat festarijärjestelyissä, viettävät aikaa nuorten turvapaikanhakijoiden kanssa tai jakavat kasvisruokaa osana kansainvälistä rauhankampanjaa. Parhaimmillaan leirit elävöittävät paikallisyhteisöjä ja luovat tilausuuksia tulla yhteen ihmisten kanssa, joita eivät muuten tapaisi. Toiminta on avointa kaikille ja kaikenlaisille ihmisille. Ennakko-osaamista ei tarvitse olla: työ tekijäänsä opettaa.

Leirin kesto on vähintään 10 päivää ja enintään kolme viikkoa. Vapaaehtoisia leirille osallistuu 6–16. Vapaaehtoiset tulevat KVT:n kumppanijärjestöistä ympäri maailmaa. KVT järjestää leirille myös 1–2 leirinvetäjää, jotka huolehtivat ryhmänohjauksesta.

Kihauksella on ilo olla mukana KVT:n yhteistyökumppanina kesällä 2023 ja tarjota leiriläisille mahdollisuus osallistua Kihauksen toteuttamiseen.

KVT:n yhteystiedot:

Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry
Rauhanasema
Veturitori 3
00520 Helsinki
kvt@kvtfinland.org
Puh. +358 45 1049 828

Comments are closed.