Valikko Sulje

TULE TALKOISIIN!

2013-47Kihauksen Ommoo väkkee -talkoolaiset ovat festivaalin sydän, ilman heitä tapahtumaa ei voitaisi järjestää!

Talkoolaiseksi ovat tervetulleita kaiken ikäiset reippaat ihmiset. Talkoolaiset tekevät yleensä 2-4 kpl 2-3 tunnin mittaista työvuoroa. Enemmänkin saa tehdä, mutta kenenkään ei ole tarkoitus uupua työurakan alla – ohjelmastakin ehtii nauttimaan! Työvuorot voi myös keskittää kokonaan yhteen päivään ja viettää toisen päivän vapaalla. Työvuorot pyritään jakamaan kesäkuun aikana, ilmoittauduthan siis ajoissa mukaan.

KIHAUS FOLK 2019 TALKOOLAISEDUT

  • Ommoo väkkee T-paita annetaan vain talkoolaisille. Paita pidetään yllä työvuoron ajan.L1002046
  • Tarjoamme talkoolaisille lämpimän ruoan ja taukokahvit. Ruokailu tapahtuu lipuketta vastaan koulun ruokalassa. Ruokalippuja annetaan 1 kpl / 4 h työvuoro, 2 kpl / 8 h työvuoro jne.
  • Koulumajoitus järjestyy 2.7. alkaen sitä tarvitseville. Majoitus koululla on ilmaista talkoolaisille.
  • Festivaalipassin kahdeksi päiväksi saa, kun kokonaistyöaika on yhteensä min 8 h (lapsilla min 6 h).
    Rakennustehtävissä olevat saavat koko festivaalin passin kolmen päivän työpanosta vastaan.

Tehtäviä on paljon, joten kerro meille toiveesi ja erityisosaamisesi.
Jokaiseen työpisteeseen tarvitaan 1-2 vastuuhenkilöä sekä pisteestä riippuen 2-12 työntekijää.L1002178

Rakennetaan jälleen yhdessä hieno festivaali Rääkkylään!
Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ.

Lisätietoja: talkoot (ät) kihaus.fi
p. 050 307 0539

 

LIPUNMYYNTIIN

tarvitaan sekä tottuneita kassan ja maksupäätteen käyttäjiä että festivaalivieraan vastaanottavia rannekkeen kiinnittäjiä. Rannekkeiden laitto on lipunmyynnin tärkein tehtävä: siinä asiakas toivotetaan tervetulleeksi Kihaukseen.
Rannekkeiden laittajat ovat ripeitä, muistavat kiireessäkin kohdata jokaisen asiakkaan ystävällisesti ja osaavat siinä sivussa vastata saapuvan yleisön kysymyksiin. Lipunmyynnin ruuhka-ajoista selviää hurtilla huumorilla ja iloisella asenteella.

RAKENTAMINEN

Jos vasara ja naulalaatikko ovat sinulle tuttuja ja pidät käsillä tekemisestä, olet juuri oikea henkilö rakentamaan ja purkamaan festivaali-aluetta. Rakennustalkoot alkavat 28.6.  ja jatkuvat Kihaus-viikon ajan.  Purkaminen tapahtuu sunnuntain ja maanantain aikana heti Kihauksen jälkeen. Rakennuspäiviksi on järjestetty ruokahuolto. Lisäksi rakentajat saavat festivaalipassin: kahden päivän passi edellyttää vähintään kolmea talkoopäivää rakennusporukassa.

 

SIIVOUS

Siivouksessa huolehdit festivaalien yhdestä tärkeimmästä eli kaikkien viihtyvyydestä. Festivaalin aikana siivoojat tekevät kierroksensa sovitun aikataulun mukaisesti sisätiloissa ja ulkoalueella. Lisäksi he ovat tarvittaessa valmiina toimimaan ripeästi, mikäli saavat hälytyksen siivouksen päivystysnumeroon. Muina aikoina siivoojat voivat vapaasti nauttia festivaalista. Siivoojia tarvitaan festivaalin aukioloajan lisäksi perjantai- ja lauantai aamupäiviksi sekä loppusiivoukseen sunnuntai-iltapäivästä alkaen.

LETUN PAISTOON

Lettukojun talkoolaiset nauttivat asiakaspalvelusta! Ja palvelua on täyttää kaikkien vatsat herkullisilla letuilla. Siksipä lettukojulle kaivataan tottuneita letun kääntäjiä, käteviä kahvin keittäjiä sekä reippaita rahastajia. Työ on kiireistä mutta palkitsevaa, sillä asiakkaat ovat takuulla tyytyväisiä – kun lettuja vaan valmistuu riittävän ripeään tahtiin.

JÄRJESTYKSEN VALVOJA

Järjestyksen valvontaan tarvitaan vastuullisia, täysi-ikäisiä järjestyksenvalvojia, joilla on voimassa oleva järjestysmieskortti.

 

 

KIHAUS INFO

Info-pisteellä olet festivaalin sydämessä. Infossa otetaan vastaan festivaalin esiintyjät, median työntekijät, torimyyjät, talkoolaiset, majoittujat, eksyneet ja tiedonjanoiset. Info-henkilön on hyvä perehtyä festivaalialueeseen jo ennakkoon, niin opastaminen sujuu mukavammin. Infossa tarvittavat tiedot ovat kansioissa ja tarvittaessa puhelinsoiton päässä.

LASTENPAJA

Lastenpajassa iloiset talkoolaiset tekevät kasvomaalauksia, avustavat pajoissa ja auttavat askartelussa.
Lastenpajassa tapahtumaa on ainoastaan lastenpäivänä lauantaina 6.7.

BACKSTAGE

Backstage-emännät huolehtivat artistien viihtyvyydestä ennen esiintymistä. Työ sisältää
tarjoilujen valmistuksen ja esillelaiton backstagella. Emänniltä toivotaan napakkuutta ja topakkuutta työtehtävissään.

ENSIAPU

Ensiapuun haetaan ensiapukortillisia päivystäjiä. Päivystäjät ovat valmiita hoitamaan pienetkin ongelmat eivätkä jää
neuvottomaksi vakavankaan tilanteen edessä.

TALKOORUOKALIPPUJEN KERÄÄJÄ

Talkooruokalippujen kerääjät huolehtivat siitä, että jokainen ruokailija maksaa ruokansa lipukkeella.
Työssä pärjää kun on reipas ja rohkea, ikää ei välttämättä niinkään paljon vaadita.

AAMIAISEN LAITTAJA

Aamiaistyöntekijät vastaavat koulukeskuksen aamiaisen valmistuksesta ja tarjoilusta la 6.7. ja su 7.7. Työaika on n. klo 7-12 molempina aamuina. Hygieniapassi sekä suurtalouskoneiden tuntemus on eduksi.

SOMISTAJA

Visuaalisen silmän omaavia somistajia tarvitaan ennen tapahtuman alkua. Festivaalialueen somistamista suunnitellaan touko-, kesäkuussa ja toteutus on Kihaus-viikolla

 

 

ROUDARI

Roudarit toimivat kantoapuna esiintyjille ja huolehtivat alueella tarvittavista kaluston siirroista.
Työvuorot hoidetaan ennalta laaditun aikataulun mukaan. Lisäksi roudarit päivystävät puhelimitse ja
saapuvat viipymättä paikalle jos apua tarvitaan jossain päin aluetta.

KOKIN APULAINEN

Keittiöön tarvitaan lettutaikinan tekijöitä ja lounaskeiton tarjoajia. Hygieniapassi on eduksi, muttei välttämätön. Kokki auttaa ja ohjeistaa tarvittaessa.